Dakar2013!
2013. január 11. írta: Tibi5000

Dakar2013!

A Dakar már elkezdődött, természetesen a Sport-király ezt sem hagyta figyelem nélkül. 

Persze a Dakaron is van könnyű, vagy nehezebb nap, de ez talán a legnehezebb napnak mondható. Közrejátszik például az, hogy technikai gondok akadtak a Szalay-Bunkóczi párosnál. 

" Tönkrement valami a kormányszervóban, és ettől úgy beállt a kormány, hogy meg sem lehetett mozdítani. Szerencsére annyiban megkönyörült rajtunk a Mokka, hogy a dűnesoron még átment és csak azután mondta be az unalmast a szervó, így nekiállhatunk szerelni. Mindent megpróbáltunk, tanácsot kértünk a szervizes fiúktól telefonon,  de nem jutottunk semmire, úgyhogy végül levágtuk a szíjat, és szervó nélkül mentünk tovább, aminek az élvezeti értéke nem volt túl magas, mert a kormánnyal minden egyes kanyarnál meg hatalmas küzdelmet kellett vívnom ". - Nyilatkozott Szalay Balázs, aki a 74. helyen végzett a szakasz első részén.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr975013187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása