Messié az Aranylabda!
2013. január 08. írta: Tibi5000

Messié az Aranylabda!

Andrés Iniesta szerint a legjobb kapta az Aranylabdát, Cristiano Ronaldó pedig enyhén szólva sem örült a végeredménynek, ami azért nem meglepő. Visszatérve a Barcelona klasszisára, Iniestára, többek között azt is elmondta, nem lepődne meg, ha ötödjére is Messi nyerné az Aranylabdát.

Iker Cassilas elmondta, jobban örült volna ha a csapattársa kapja meg ezt a rangos díjat, de végül ez nem így lett..  És ha már ennyire a Real Madridról beszélünk, fel kell hozni azt is, hogy Mourinho nem utazott el Zürich-be, mert azt mondta, fel kell készülnie a szerdai, (holnapi), meccsükre.

Nem megyek Zürichbe. Dolgoznom kell, ugyanis szerdán már fontos kupameccsünk lesz - Nyilatkozta.

Ezzel az ég világon nem is lenne semmi baj, csak mint azt már fotók és videók kiderítették, Mourinho a fia edzésére ment el, úgy tűnik még sem kellett annyira dolgoznia. 

Sok napilag már azt terjesztette, hogy ezért, akinek még nem volt tiszta, végleg kirúgják Mourinhót, bár ez nem valószínű, valószínűleg eltekint ettől a Real Madrid.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr975006633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása