Janics Natasa elválhat férjétől!
2012. december 09. írta: Tibi5000

Janics Natasa elválhat férjétől!

Miután egy picit lenyugodtak a kedélyek, Douchev újra címlapot csinált magának. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos lehet hogy elválik férjétől, a bolgár Adrian Douchev-től, csakis azért, hogy újra versenyezhessen.

Szó sincs arról, hogy megromlott Natasáék házassága, továbbra is a legnagyobb boldogságban élnek, közös gyermekük, Milana bearanyozza mindennapjaikat. - Nyilatkozta a család egyik ismerőse. - Azt persze nem állítom, hogy nem fordult meg a fejükben a válás gondolata, mert Natasa így könnyebben juthatna hozzá a szerb versenyzési engedélyhez. Ha jövő tavasszal Andro megkapná a szerb állampolgárságot, és utána újból elvenné Natasát, akkor az olimpiai bajnok a szabályok szerint indulhatna szülőhazája színeiben - Tette hozzá.

A magyarok 150 ezer eurót, azaz kb. 42 millió forintot kérnek a szerbektől Douchev átadása miatt, ám eddig nagyon úgy tűnik, eszük ágában sincs kifizetni a magyaroknak a pénzt.

Lesz ebből még címlap..

vad2istvan_belso_42.jpg

 Janics Natasa, és férje Adrian Douchev!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr134955976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása