Messi félt, hogy komolyabb a sérülése!
2012. december 06. írta: Tibi5000

Messi félt, hogy komolyabb a sérülése!

Lionel Messi már jól van, bár szépen szólva is gatyába csinált, amikor a Benfica elleni BL találkozón összeszedett egy sérülést. Természetesen azért is ijedhetett meg nagyon, mivel közel áll Gerd Müller rekordjához, és meg is szeretné dönteni. Tör a csúcsra!

Csak egy kisebb zúzódást szedett össze a Portugál Benfica elleni találkozón, most már sokkal jobban van!

Jól vagyok, de azt nem tudom megmondani, hogy vasárnap pályára tudok-e lépni. Meglátjuk. Az az igazság, hogy a sérülés után nem nagyon gondolkodtam, mert nagy fájdalmaim voltak. Attól féltem, méghozzá nagyon, hogy valami súlyos a dolog, aztán amikor az orvosok megnézték, már mondták, hogy ne aggódjak annyira. Ettől megnyugodtam. - Mondta az argentin egy nem régi sajtótájékoztatón.

Visszatérnék Gerd Müller csúcsára: Bár minden focirajongó tudja, hogy Messinek csak egy nagyon kicsi hiányzik, (pontosan egy gól), hogy megdöntse Gerd Müller rekordját, ami azt jelenti, hogy egy évben 85 gólt rúgott. Vajon sikerül a 86-dik? Biztosan!

vad2istvan_belso_29.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr964951530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása