Mourinho őszintén beszélt!
2012. december 03. írta: Tibi5000

Mourinho őszintén beszélt!

José Mourinho semmit sem reagált arra az egyik spanyol napilap által megírt cikkre, miszerint a portugál mester hamarosan távozni fog a Real Madrid kispadjára.

Madridban az egyik sportújság kirobbantotta a nagy találgatást, hogy vajon igaz e az a pletyka, mert ezt még csak pletykának tudom nevezni, hogy José Mourinho nyáron távozik a csapatától. A hírt az is erősíti, hogy maga a mester, és Florentino Perez elnök is úgy véli, lassan-lassan tarthatatlanná válik a szakember helyzete.

Ma volt a királyi gárda sajtótájékoztatója, ahol persze szóba került ez is!

A jövőm? Holnap letudom a 101. Bajnokok Ligája mérkőzésemet edzőként, ezt ugye már az UEFA is megerősítette. Ezt a kérdést egyébként annak az újságírónak kellene feltenni, aki a cikket írta. Semmit nem fogok mondani, sőt szerintem az elnök úr sem, szóval csak a munkatársatok maradt. Nem hiszem, hogy el kellene mondanom bármit attól, mikor beszélek az elnökkel és miről. Kérdezzétek meg őt, hogy elégedett-e velem. Nekem nincsenek problémáim, úgyhogy én nem fogok olajat önteni a tűzre. - Nyilatkozta.

A hírek szerint még Sir Alex Ferguson is azt mondta, akár az utódja is lehet a Manchester United-ba.

vad2istvan_belso_26.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr904946003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása