Első osztályt szeretnének szülinapra!
2012. december 03. írta: Tibi5000

Első osztályt szeretnének szülinapra!

Az NB II keleti csoportjában játszó Békéscsabai Előre 1912 ma ünnepli 100. születésnapját. A csapat célja az ötödik hely, jelenleg az első helyen vannak. Ez sem véletlen.

Először írok másodosztályú csapatról, azért ott is képben kell lenni. Dajka László, aki már harmadszor vezényli a Békéscsaba csapatát, elmondta, szerinte túl drága a magyar labdarúgó piac, ezért kénytelen volt külföld fele nyitni.

A nyáron ígéretet kaptam arra, hogy stabilizálják a klub gazdasági hátterét, így tudunk új játékosokat igazolni. - Nyilatkozta a szakember.

A Vasas előtt három ponttal levő Békéscsaba edzője, Dajka László az első ötbe várta a csapatot, ám most az első helyen vannak, bár így sem szász százalékosan elégedett a csapattal. 

A csapat nagyon szeretné ha a 100. nemcsak a szám miatt lenne különleges, szeretnék, ha az 1. hely a szezon végére is megmaradna, ezzel az NB I kerülnének. Hát, majd meglátjuk! Mindenesetre Boldog Szülinapot!

 

 

 

vad2istvan_belso_27.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr314946062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása