Elképesztő hajrában nyert a Fradi!
2012. december 02. írta: Tibi5000

Elképesztő hajrában nyert a Fradi!

A 2012-es esztendő utolsó meccse zajlott le ma, 2012. december 2.-án. A Pécs és a Fradi csapott össze, bár a 48. percben már 2-0-ra vezetett is a Pécs, Bajzát Péter és Wittredi góljával. Ekkor minden úgy tűnt, a Fradi csúnyán ki fog kapni, ennek ellenére otthon játszott.

A 70. percig minden ment is ahogy a Pécs szerette volna, de egyszer csak érkezett Böde, és megmutatta, hogy a Fradival nem érdemes újat húzni. De így már csak húsz perc volt hátra a meccsből, és még mindig úgy tűnt, hogy most a Pécs fog nyerni, nem úgy mint legutóbb, amikor döntetlen lett a meccs, (0-0). 

Már csak egy kis erő kellett, hogy a Fradi kiegyenlítsen, ami az első gól után rá hat percre sikerült is. Ezúttal nem Böde, hanem Milan Peric rúgta a gólt, így tehát az állás 2-2. Most már tényleg senki sem várt fordulatot, legfőképpen a Pécs játékosai és a szurkolói, de.. de.. Ha nem lett volna annyi szabálytalanság a meccsen, talán nem hosszabbít négy percet a bíró, de így történt, ebbe a négy percbe viszont "bőven" belefért is egy Fradi gól, így a 69. percben még 0-2-re vezető Pécs végül csúfos vereséget szenvedett a Ferencváros csapatától.

 Egy kis téli szünet lesz az NB1 világában, de nem kell tartani, tavasszal újra "kirobban" a magyar foci! Ma nem csak ez az egyetlen meccs volt, még a Videoton és az Újpest együttese is összecsapott, ahol 1-1 lett a végeredmény, de ha lehet ezt most nem részletezném! Sorry! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr34943852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása