Újabb edzőcsere történt!
2012. november 22. írta: Tibi5000

Újabb edzőcsere történt!

Miután tegnap értesültetek a blogon, hogy Di Matteo-t elküldték a Chelsea-tól, na, most a nagyvilágban újabb edzőcsere történt, ezúttal egy kicsit másabb helyen történt az edzőváltás.

A Diósgyőri VTK edzője, Sisa Tibor mondott le a csapatról pár napja, amit ma hivatalosan is kijelentettek, elfogadják. Szentesi Lázár veszi át a helyét, ami nem csak ideiglenes, mert a szerződése az idény végéig szól. Dudás Hunor a csapat hivatalos honlapján megköszönte és elfogadta az eddigi munkáját, és hogy le akar mondani a Diósgyőrről. Dudás Hunor többek között még azt is elmondta, a szezon kezdetén sokkal többet vártak, de a játékosok mindent meg fognak tenni, hogy a csapat jó teljesítményt nyújtson.

De visszatérve az új szakemberre, Szentesi Lázárra, nem rögtön őrá gondoltak, nagyon sok kiszemelt edző volt, és mivel a klub utánpótlásképzéséért felelős igazgató, Kovac Zoltán nem vette át az edzői tisztséget, végül Szentesi Lázár lett a klub új edzője.

AZ ÚJ EDZŐRŐL:

Szentesi Lázár 1955 december 12. született, Bonyhádon. Bukovinai székelyek leszármazottja. Megfordult portugál és ausztriai klubokban is, első klubjában 3 évig volt, 1973-tól 1976-ig. 6 mérkőzésen három gólt lőtt, Perunak, Salvadornak, és Luxemburgnak.

vad2istvan_belso_23.jpg

SZENTESI LÁZÁR

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr584920310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása