"Tizenegyespárbajban" dőlt el a meccs!
2012. november 16. írta: Tibi5000

"Tizenegyespárbajban" dőlt el a meccs!

Egy meccsen 4 négy büntetőt és három sárga lapot látni azért nem mindennapi, főleg akkor nem, ha ez egy NB1-es meccsen történik meg. Hát, most megtörtént!

Senki nem gondolta volna, hogy a Lombard Pápa és a Diósgyőr ilyen izgalmas meccset ki tud hozni, a korántsem izgalmasnak ígérkező mérkőzésen. Szerencsére azért volt miért rágni a körmünket, vagy tépni a hajunkat. Az utóbbit bizony a DVTK szurkolók megtették, nemcsak a "büntetőpárbajok miatt".

Ezen a meccsen ez is megtörtént. Az első büntető A Diósgyőrnek kedvezett, Tisza rúgta a büntetőt, amit nem hibázott el, sőt az öt perccel későbbit sem, így félidőre 2-0-ra vezetett a Diósgyőr. Azonban az 55. percben megtörtént az első piros lap is, Nagy-ot állították ki.

Rá pár percre egyenlíteni tudott a Pápa, nem kérdéses, büntetőből, aztán újra piros lap volt a DVTK-nál, újra, és ennek végül a 90. percben meg is lett a következménye. Büntető a Pápának, amit Maric ki is használ, így a végeredmény 2-2 lett.

Mindkettő csapat nagyon esélyes volt, a mérkőzés végén a tabella úgy áll, hogy 7. a Diósgyőr, és 12. a Pápa, előttinek 20, az utóbbinak 17 pontja van.

Ma játszik még az Újpest a Siófok ellen, ami 19:00 órakor kezdődött!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr934910684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása