Sport-király magazin 3. szám
2012. november 12. írta: Tibi5000

Sport-király magazin 3. szám

                       Erre aztán csak a "nagy Skótot" számítottak!

Tegnap, 2012. november 7.-én játszották le a Bajnokok Ligája G csoportjában a Celtic a Barcelonát fogadta, hatalmas meglepetéssel. Az előző meccsen is a Celtic szerezte az első gólt, csakhogy a Barcelona mindig egyenlíteni tudott, ÁM MOST NEM ÍGY TÖRTÉNT!!!! Az első gólt Vanyama, a másodikat Watt rúgta, a végén rúgott csak a 91. percben még egyet a Barcelona, az újdonsült apuka Messi találatával, de a pontozáson már ő sem tudott változtatni, így a végeredmény 2-1 a skót Celtic javára. A tabella msot úgy áll, hogy első a Barca, második a Celtic, harmadik a Benfica, és a legvégén árválkodik az uccsó Szpartak Moszkva szerény három ponttal.

blog.jpg

Lionel Messi, az utolsó gól szerzője, bár már nem tudta döntetlenre hozni a meccset!

                       Jöhet az újabb bravúr?

A Nemzeti Sport Online oldalon percről-percre nyomon követhetitek a Basel-Videoton EL liga mérkőzést. Úgy tűnik, ezekben a hetekben nem a bajnokság a legfontosabb azoknak a csapatoknak, akik kijutottak valamilyen nemzetközi kupára, mint például most a Videoton. A lényeg az, hogy ezekben a pillanatokban, a meccs 25. percében még 0-0 az állás, a fehérváriaknak a döntetlen is jó, de hát a magyaroknak semmi nem elég! (Ami néha nem is baj!) A fogadóirodák nagyon lebecsülték a Vidit, 9,00-es szorzót adtak arra, ha a Videoton nyer! Azért ez nagy pofátlanság! Szurkoljunk együtt a fehérváriaknak, nekem speciel van is egy saját készítésű szurkolói táblám a csapatnak!

vad2istvan_belso_7.jpg

                       M'Vila csúnyán megkapta a büntetését!

Az FFF, (elég hülyén hangzik), a francia - labdarúgó szövetség elég durva ítéletet hozott M'Vila ellen. A büntetés oka az, hogy M'Vila, és négy társa a norvégiai Eb-selejtezőt megelőző estén rendesen kirúgtak a hámból, az egyik francia szórakozóhelyen. Mint már az említett FFF ezt nem nézte jó szemmel, meg is kapták a büntetést, M'Vila kapta a legdurvábbat, a 2014-es VB végéig nem játszhat egyik francia nemzeti csapatban sem. A további 4 focista, nevezetesen  Wissam Ben Yedder, Antonie Griezmann, Chris Mavinga és M'Baye kicsit kisebb büntetést kaptak, 2013-ig szóló eltiltást kaptak. Talán most egy kicsit jobban észhez térnek...

vad2istvan_belso_8.jpg

                        Gumilövedékekkel nyugtatták a szurkolókat!

A svájci beszámolók szerint 21 szurkolót őrizetbe vettek, mert rongálták a  stadiont. Még ez sem segített, mert a fehérvári csapat tegnap 1-0-ra kikapott, egy 80. perci góllal.  A rendőrség mindent megtett azért, hogy a két fél nehogy "élesben" is összemérje tudását verekedésben, ezért is "lőttek" a szurkolókba. A hírt a svájciak is megerősítették.

vad2istvan_belso_9.jpg

A rendőrök mindent bevetettek, hogy ne történjen semmi rongálás!

                       " A Videoton 0-0-ra rendezkedett be! " - svájci felháborodások

A győztes gólt Marco Steller szerezte, akinek a 80. percben sikerült betalálnia. A svájci szurkolók azt mondják, a Videoton, természetesen nem akart kikapni, de a játékából úgy tűnt, nyerni se. Basel szurkolói inkább azt mondták, az x-re hajtottak, sajnos ez most nem sikerült.

                                        Paulo Sousa szerint a jobbik csapat nyert!

Talán már elegetek van abból, hogy mostanában csak a Vidiről van szó, de ki másról írhatnánk? Tehát, a téma! Paulo Sousa, a Videoton edzője azt mondta, ezen a meccsen a jobbik csapat nyert, tehát most a Basel. Ezt a véleményt sok fehérvári ellenezte.

vad2istvan_belso_10.jpg

                      Mi van Csank Jani mesterünkkel?

Pár hónapja már a másodosztályú Gyirmót csapatát vezeti Csank Jani mesterünk, aki 2011-ben még a Zalaegerszeg mestere volt. 2008-tól vette át a csapatot, és szépen szólva is három év kín volt a mester, és a játékosok számára. Hát, ez már nem az a Zalaegerszeg volt, aki 2001-ben megverte a Manchester United-ot. Jelenleg a 4. helyezett a Gyirmót, 12 mérkőzésből 21 pontja van.

vad2istvan_belso_11.jpg

A mi bajszos, Csank Jani bátyánk!

                       Dzeko, a szupercsere

Általában már megszokhattuk, hogy Dzeko csere szokott lenni, ám nem akármilyen csere, egyenesen szupercsere! Az angol bajnokság, igen a Premier League, 11. fordulójában nem akármilyen dolog történt a Manchester City-vel, illetve annak játékosával, Dzeko-val. Egy kicsit el volt szontyolodva, mert nem volt benne a kezdőbe, is mindössze csak a 73. percben cserélték be Carlos Tévez helyére. De neki ennyi idő elég volt, hogy megfordítsa a meccset döntetlenről, mert a 64. percig a Manchester ellenfele, a Tottenham vezetett. Ez a mai egy szép nap Dzeko számára!

vad2istvan_belso_12.jpg

               SAJÁT ROVATOM:

A LEBUKTATÁS: Ezen a héten a Real Madrid kapusának, Iker Casillas-nak fogom értékelni a hivatalos magyar honlapját! Nem éppen a legminőségibb képek vannak feltéve, amúgy azon kívül nincs sok baja az oldalnak, lehet szavazni, megtudhatjuk mik a kedvencei Casillas-nak, megérdemel egy 4 pontot!

_____________________________________________________________________________________________

POSZTEREK:

Nagyon sok email érkezett hozzánk, az első 5 kérés-küldőnek ki is tettük a kedvencét!

vad2istvan_belso_13.jpg

vad2istvan_belso_14.jpg

vad2istvan_belso_15.jpg

vad2istvan_belso_16.jpg

vad2istvan_belso_17.jpg

A következő szám 2012. november 19.-én lesz elérhető.

A megszokott helyen, az info.fazekasadrian@gmail.com fiókomra küldhetitek, hogy kiket szeretnétek a poszteren látni a következő, 4. számban!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr834897570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása