110 éve léptünk pályára először!
2012. október 12. írta: Tibi5000

110 éve léptünk pályára először!

Mint azt már tegnap is megígértük, mutatunk valami érdekességet a válogatottal szemben. 110 éve, 1902. október 12.-én lépett először pályája a magyar válogatott, úgyhogy ez az egyik indok arra is, hogy ma nyerni kell az észtek ellen. 

Kereken 110 esztendeje büszkélkedhetünk a magyar válogatottra, aki az a hosszú-hosszú idő alatt 872 hivatalos mérkőzést vívott meg, kisebb-nagyobb sikerrel. Az első mérkőzés nem sikerült túlságosan fényesen, vagy legalábbis nem nekünk, ugyanis 5:0-ra kikaptunk az osztrákoktól, azóta is dúl a "háború"! A nagyobb sikert pedig úgy értjük, hogy abból a 872 dicső mérkőzésből, bizony 417 tényleg dicső is volt, e mellett már kiírni sem kéne, mindössze 269  vereségnél tart a csapat, de sajnos ez néha sokkal többnek tűnik.

De ezzel még nincs vége, a hazai meccseken még jobb a statisztika: 388 összecsapásból 225-ször tudott győzedelmeskedni, és itt jön a legjobb, csak 78-szor égett a pofánk a vereség miatt. Hazaiba könnyebb, ez a magyar válogatotton is meglátszott, 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr684835020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása