Egy kis változtatás a kereten!
2012. október 11. írta: Tibi5000

Egy kis változtatás a kereten!

Egy kis változtatás történt a magyar válogatotton, az észtek elleni meccs előtt. Varga jobbhátvéd, Koman Vladimir, az orosz bajnokság egyik legjobb csapatában játszó játékos pedig nem fog játszani.

A vb selejtező előtt Egervári Sándor elmondta a csütörtöki sajtótájékoztatón, nagy változtatások történtek, és még egy helyen gondolkodik. Ahogy mondta: " Tíz poszt megvan, egy helyen még gondolkodnunk kell, és a sérülések is dönthetnek ebben az ügyben". - Nyilatkozta Egervári a mai sajtótájékoztatón. Koman Vladimir kisebb sérülést szerzett az edzéseken, ezért nem játszhat Tallinba. Az viszont már majdnem biztos, hogy Varga József, a Debrecen játékosa lesz majd a jobbhátvéd.

A játékosokat, hideg, nyirkos idő fogadta, lepakoltak, megebédeltek, megtartották a sajtótájékoztatót, és elkezdtek edzeni, tehát már Tallin-ban vannak. Mindenki nagyon kíváncsi a mérkőzésre, és az a legjobb benne, hogy fogalmunk sincs, sőt, még tippünk se, ki nyeri ezt a meccset. A magyarok egy szuper 11-el kezdenek, de az észteket sem kell félteni, sajnos. Mindenesetre mi még esélyesebbnek tűnünk, de biztosan lesz néhány váratlan fordulat.

Sajnos most nem közvetítjük a blogon a mérkőzést, de ha ennyire szereted, elolvashatod még egyszer a Magyar-Holland meccs minden mozzanatát és a készülődéseket. Mindenesetre azért mi is készülődni fogunk holnapra, és ha nem is közvetítjük a meccset, egy kis előkészülés nálunk is lesz, úgyhogy holnap, meg mindig, nézzetek a blogra és egy kis újdonságra!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr494833720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása