Janics Natasa 42 millióért megy!
2012. október 01. írta: Tibi5000

Janics Natasa 42 millióért megy!

De áll az alku?

Ez volt a nagy kérdés, amit egyébként még most sem tudunk pontosan. Natasa félreérthető nyilatkozatokat adott, hol ezt mondta, hol azt. Na, ebbe igazodjon ki az ember!

Már a címben is benne van, 42 millió forintért vennék meg Janicsot, ami euróban átszámítva olyan 150 ezer euró, bár a kivásárlási árról még gondolkodik a Szerb Kajak Kenu szövetség.  Ábrahám Attila a Digi Sporton futó Reggeli Start című műsorban elmondta, ha Janics megy, nem csak a Magyar Kajak szövetséget meg saját magát Janicsot kell kifizetni, hanem Janics jelenlegi klubját, a Szegedet is. 

" Janics távozása még nem eldöntött tény. Ő kérelmezte, szeretne elmenni, de a kajak-kenu szövetségnek még meg kell adnia a hozzájárulását. Szerintem a szövetség nem fogja automatikusan elengedni a versenyzőt, erről az elnökség szavaz majd ". - Mondta a főtitkár a Digi Sportnak.

Szóval elméletileg Janicsot még kiharcolhatjuk, hogy maradjon, ellenben Benedek Dalmával. Ő mostantól, illetve hamarosan Szerb színekben fogja folytatni a versenyzést. Azért tuti, hogy Benedek már megy, mert igaz, a Szerb állampolgársága még nincs meg,  de Benedek már férjhez ment, így a szövetség nem akadályozhatja meg Benedek országváltását. De Janics esete sokkal másabb, itt szükséges a szövetség hozzájárulása.

A főtitkár szerint nagyon nehéz a mostani helyzet, egyre több kajakos, illetve egyre több sportoló hagyja el hazánkat környező országokba, ahol nincs akkora rivalizálás. A mostani sportolóink inkább a könnyebb utat választják, de ha Benedek aranyérmet nyerni Szerbiával, szerintem nem teljes öröm lenne az, meg persze Janicsnál is így lenne.

Tehát a kérdés: Áll az alku?

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr644814204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása