Nani, a kemény gyerek!
2012. szeptember 29. írta: Tibi5000

Nani, a kemény gyerek!

Botrány van a Manchester Unitednél.  Egyre több focimeccses-verekedésről halhattunk mostanában, ez történt a MU-nál is.

A Daily Mail exkluzív hírként találja, miszerint Nani megütötte 20 éves olasz tartalék csapattársát, Davide Petruccit. Úgy történt az egész dolog, hogy az edzésen összeszólalkoztak, utána pedig tettlegességig fajult a dolog. Az edzés beszámolók szerint az edzésen nem tetszett nekik valami, így elkezdték fikázni egymást. A csapattársak még jót nevettek, azt hitték, gyorsan kibékülnek viszont ez már nem így történt. Nani megütötte a 20 éves olaszt, amin már a csapattársak sem nevetgéltek, gyorsan megakadályozták, hogy folytatódjék az ökölcsata. Pedig Nani kész lenne rá!

Talán még akkor megértenénk Nanit, ha egy másik csapat játékosát verné meg, de így... Mint tudjuk, a Daily Mail jó angol laphoz hívően, rögtön azzal kezdett a cikkében, hogy ismét közelebb került Nani a távozáshoz. Így sem állt valami "gyenge" fickó hírében, de így majd véres betűkkel írják a nevét a kezdő tizenegybe, ha egyáltalán még játszani fog.

Egyébként már távozott volna Nani, de a Zenittel nem tudtak megegyezni a fizetéssel kapcsolatban, így az is szóba kerül, hogy Nani megvárja 2014-ben lejáró szerződését, hogy ingyen elmehessen. Szóval szerződést valószínűleg nem fog hosszabbítani.

A Liverpool ellen elég rosszul szerepelt, az is bizonyítja, hogy a mester, Sir Alex Ferguson már a félidő végén lecserélte. Viszont a Tottenham elleni mérkőzésen biztosan ott lesz, mert Antonio Valencia bokasérüléssel bajlódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr244809597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása