Erre senki nem számított!
2012. szeptember 22. írta: Tibi5000

Erre senki nem számított!

Erre pedig tényleg senki sem számított. Az Eger "albérletben" is nyerni tudott, de nem akármilyen csapat ellen, a címvédő Debrecen ellen sikerült győzedelmeskednie, Németh góljával.

Németh egyébként is nagyon jól játszott a meccsen, viszont most tényleg nagyon jó formában volt. Az 56. percben nagyon szerencsés módon Némethhez érkezett a labda, aki persze nem hibázott. Így vezet az Eger. Ezután a "kis" gól után aztán Kondás Elemér is vakarta a feje búbját, ő sem számított ilyen meglepetésre. A Bet365 8,00 szorzót adott arra, hogy az Eger csapata fog nyerni, ha véletlenül becsúszik egy x, akkor már kicsit kevesebbet nyerünk, 4,20-as szorzója van, ha pedig a Debrecen nyerne, 1,26-os szorzót fizetnének. De ki gondolná, hogy a Diósgyőrt nem tudja megverni, de a mostani címvédőt igen. Na, nagyon erre a bet365 se gondolt. Érdekes, ha albérletben játszik az Eger, 3 meccsből 1 győzelme van, kettő döntetlenje, és mint látható, így még nem kapott ki.

DE MOST JÖN A CSAVAR! Az Eger már annyira beleképzelte magát a nyerésbe, hogy már a szerencse is mellé állt, a 76. percben büntetőt kapott, de ez nem tudta kihasználni, Goran Vujovics elhibázta a lövést.

Most pedig nézzünk hozzászólókat a meccsel kapcsolatban, a Nemzeti Sport Online felhasználóinak néhány hozzászólását, természetesen név nélkül.

" Eladtátok a meccset és ezáltal a lelketeket is mocskos Debreceni kutyák... A Debreceni szurkolókat sajnálom, hogy ilyen lelketlen csapatuk van.. Nem ezt érdemlik... " (Mellesleg a hozzászóló annyira nem szereti a csapatot, hogy kis betűvel írta a nevét.)

" Tisztelt sporttársak! Semmi meglepő nincsen sem az MTK, sem a Debrecen vereségében. A holnapi, (2012. augusztus 23.) Vidi-Győr meccsen az lesz az első (megfelelő arányú győzelemmel), aki nyer. Ugye mindenki tudja, hogy ez nem az a Győr lesz " (Van benne valami).

Az első hozzászólónak azért van igaza, mert mostanában tényleg nagyon rosszul játszik a Debrecen, a másik hozzászólónak pedig azért, mert sok benne a logika, az olyan várható logika, ami miatt már tényleg el fogom hinni, hogy nyerni fog majd a Vidi. Mindkettő hozzászólónak igaza van, így az állás vége: 40%-60%

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr384796469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása