Rövid sporthírek!
2012. szeptember 15. írta: Tibi5000

Rövid sporthírek!

SZÁVAY ÁGNES KÉS ALÁ FEKSZIK

Elkerülhetetlen a műtét Szávai Ágnes részéről. A műtétet Svájcban fogják elvégezni, az operáló egy szintén Svájcban élő magyar sebész fogja elvégezni. Egyébként Ágnesnek a gerince miatta kell kés alá feküdnie, de biztosan megéri, ugyanis a hagyományos gyógymódok mellett nem sikerült a felépülés, a tornákon pedig egyenlőre nyeretlen mostanság Ági, persze nyugodtan hivatkozhat a gerincére, de ez sajnos nem sokat segít. Hat hónapot hagyott ki, bizony ez nála elég sok idő. A legjobb teljesítményét 2008-ban érte el, a világranglista 13. helyezettje volt, a sérülése előtt pedig a 39.-ik. A csigolyájában van a probléma, mellesleg az ötödikben, ahol fáradásos törést diagnosztizáltak. Reméljük hamarosan meg fog gyógyulni!


KECSKEMÉT-LOMBARD PÁPA 1-2

Marics góljával véglegesítette az eredményt a Lombard Pápa, a nála jobbnak hitt Kecskemét ellen. A 11. percben szerezte meg először a vezetést a Pápa, azután még az első félidő végére egyenlített a Kecskemét. A második félidő közepére nem bírt magával a hazai csapat, piros lapot kapott az egyik játékos, ami itt már azt jelentette, valószínűleg a Pápa fog diadalmaskodni. Így is történt, a végeredmény 1-2.

EL VAN SZÁLLVA A JAPÁN ÚSZÓ

Jamagucsi Akihiro megjavította a magyar olimpiai aranyérmes, Gyurta Dániel idejét az alig 18 éves japán úszó. 200 méter mellúszásban 2:07:01 perc alatt teljesítette a távot, ezzel 27 századdal volt gyorsabb Gyurtánál, bár a japán ennél is többet akart. Azt mondta, ő legalább 2:16-os eredményt akart, ami azt jelenti, kicsivel több mint 1 másodperc hiányzott neki, ami, mint tudjuk, úszásban nem kevés, de inkább gratuláljunk neki, minthogy csak az jusson eszünkbe róla, hogy átvette ez a japán Gyurta csúcsát.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr684776666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása