Bátor lesz a magyar csapat!
2012. szeptember 11. írta: Tibi5000

Bátor lesz a magyar csapat!

Egyáltalán nem fél a magyar válogatott, a 2012. szeptember 11.-én lejátszódó mérkőzéstől, pedig nem ők az esélyesek. Bár a hollandokat egyáltalán nem lehet kiszámítani, valamikor 10 mérkőzésen egyszer se tudják megverni, de van olyan, hogy 1 győzelem 1 döntetlen 1 vereség. Reméljük, hogy most is ingadozni fognak, nagyon kéne most ez a három pont, és ha gyakorlatilag meg tudnánk verni a hollandokat, akkor nagy az esély, hogy csoportelsőként tovább jutunk, az pedig király lenne! (Már a blogom címe is árulkodik róla.)

Mindenki nagyon gyorsan üljön le a tv-elé, vagy gyorsan jöjjön fel a Sport-király blogra, ugyanis minden Válogatott mérkőzésről exkluzív beszámolót tartunk, ami alatt azt értem, hogy a mérkőzés minden rezzenéséről tudósítani fogunk, de viszont ezt csak a mérkőzés vége után pár perccel tekinthető meg, addig pedig bírjuk ki. Vagy ha tényleg nem tudjuk ezt teljesíteni, meg lehet nézni az m1-en. De mindenképpen ajánlom a másik megoldást. Én speciel már teljesen lerágtam a körmömet, nem is tudom, hogy fogok így majd írni, (de ha valakit nagyon érdekel, kibírom! XD). Egy kis érdekességként azt meg kell még említeni, most ahogy olvastam néhány kommentet az újságok internetes oldaláról, nagyon úgy néz ki, inkább a magyarokat tartják esélyesebbnek, de azért titokban mindenkinek megfordult már a fejében, hogy ezt a meccset könnyen elveszthetjük, ha nem koncentrálunk mindenképpen a meccsre. Ne hagyjátok ki az exkluzív közvetítést se! F.A.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr174770795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása