Spanyol liga-összefoglaló
2012. szeptember 02. írta: Tibi5000

Spanyol liga-összefoglaló

Szép kis meglepetés ért minket tegnap! Getafe - Real 2-1. A korántsem meglepetésnek mondható mérkőzés. Az első érdekes megmozdulás még az 1. félidőben történt, ahol Fabio Coentrao piros lapot kapott, úgy, hogy a pályán sem volt! Még az első félidő közepén történt az első gól, Higuain tudott betalálni a Real Madrid részéről, Di Maria gólpasszával. Az első félidő végén még történt egy sárga lap, Valera kapta, a Getafe játékosa. Az első játékrészben tömören ennyi is történt.

Az 50. percben egy csere történt, rá három percre pedig egy gól! Valera góljával, Barrada gólpasszával sikerül egyenlítenie a Getafenak. Végül pedig a 75. percben végleg eldöntötte a mérkőzést a Getafe, Barrada góljával.
 A mérkőzésen nem voltak többen 13000-nél, úgyhogy nem volt teltház, viszont mégiscsak egy jó meccset láttunk

Szintén egy meglepetés. Bilbao - Betis, 3-5. A Betis mindent megtett a győzelemért, ami sikerült is neki. Legfőképpen az 1. félidő végéig, és a második játékrész végénél támadott, és szerzett gólt. Bilbao sem adta fel, volt olyan részeredmény ami egyik pillanatban 0-3 volt, a másikban pedig már 3-3. Legutolsó mérkőzésükön is a Betis nyert, de akkor csak egy góllal, 2-1 lett annak a meccsnek a vége.

Legutolsóképpen pedig a Barcelonát nézzük meg. A Barcelona nagyon jól rajtolt, mindkét mérkőzését megnyerte, 5-1-re diadalmaskodott a Real Sociedad ellen, viszont az Osasuna ellen már nem volt olyan könnyű nyerni, az eredményen is látszik, a végeredmény ott 2-1 volt szintén a Barcelona javára. Az már más tészta, hogy fog az egyik még győzelem nélküli csapat, a Valencia ellen játszani. Biztosan nagyon jó meccs lesz, ne hagyjátok ki

20:00 Valladolid - Levante (Szerintem X lesz!)

22:00 Atletico Madrid - Athletic Bilbao (Szorzóknak hiszek, H!)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr394734499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása