Elképesztő! Az Eger kétgólos hátrányból egyenlített!
2012. szeptember 02. írta: Tibi5000

Elképesztő! Az Eger kétgólos hátrányból egyenlített!

Tegnap, 2012. szeptember 1.én rendezték meg A Debreceni stadionban az Eger-Ferencváros bajnokit. A meccs izgalmasnak érkező volt, bár mindenki sejtette, hogy a Fradi, még ha nem is tud nyerni, nem éppen az Eger lesz aki megveri. Azért játszották a Debreceni stadionban a mérkőzést, mint az már hallható volt, az Egrieknek még nem áll készen a saját pályájuk. A wc-k, ülőhelyek, ezekkel vannak a problémák, egyébként a gyep tökéletes. Szóval a Debreceni stadionban kellett játszani ezt a meccset, a jegyárak nagyon alacsonyak voltak, 500 forinttól, 2500 ft.-ig. Bár így sem voltak 2000 embernél többen. Legutolsó mérkőzésükön, 1986-1987-es szezonba játszották, ahol szintén döntetlen 1-1 lett a végeredmény. Ne is húzzuk tovább a szót, kezdődjék az összefoglaló!

Őszintén szólva az első félidőben semmi nem történt, se egy csere, se egy sárga lap, se egy gól. Néhány helyzetet láthattunk az első játékrészben, de sikertelenek voltak, így a félidőben 0-0 állásnál álltak meg a csapatok. Az Eger még a 16-oson belül sem tudott bekerülni, talán egy kisebb helyzetük volt, amikor az egyik játékos félpályáról rárúgta, kisebb-nagyobb hibákkal.

A második játékrészben már szerencsésebb volt az Eger, de így sem ők rúgták az első gólt. Egy szerencsétlen szabálytalanság miatt, a második félidő 30 másodpercében büntetőhöz jut a Fradi, amit ki is használ, az új játékosuk, Milan Peric lőtte. Már most látható, megbízik benne a Fradi. Rá öt percre is történt egy gól, megint a Ferencváros lőtte. Böde Dániel volt a találat szerzője, aki egyben az első gólját is szerezte a mostani szezonban. Húsz perc kellett a szépítő találatra, Németh lőtte a gólt. Simon Antal, az Eger edzője nagyon eltalálta a cserét, ugyanis Koós helyére jött fel Németh, még a második Fradi gól után 6 perccel. Most pedig a csattanó. A 94. percben büntetőhöz jut az Eger! Itt van az egyenlítési lehetőség, amit persze könnyedén ki is használnak. Németh lőtte a büntetőt, így a végeredmény 2-2. Képzeljük csak el, ha nincs annyi sérülés, ha nincs annyi csere, most nem hosszabbít annyit a bíró, és nincs az a büntető.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr834747287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibi5000 · http://sport-kiraly.blog.hu/ 2012.09.02. 13:18:35

Elképesztő, ahogy az Eger küzdött a döntetlenért!
süti beállítások módosítása