Bajban az Afrikai Nemzetek Kupája
2014. október 29. írta: Tibi5000

Bajban az Afrikai Nemzetek Kupája

Vincent Enyema, aki a nigérai válogatott és a Lille kapusa, úgy gondolja, nem lenne jó ötlet megrendezni jövő évben az Afrikai Nemzetek Kupáját Marokkóban, az Ebola járvány miatt, ami már több mint 5000 áldozatot szedett az afrikai országokban.

2015-ben, januárban rendeznék meg Marokkóban a tornát, Enyeama szerint azonban nem kéne megtartani, mert veszélyben lenne mindenki:

- Nem lenne szerencsés, ha annyi ember a világ számos részéről most összegyűlne. De nem én hozom a döntéseket, hanem a szövetség. Mindenki számára kockázatos lenne. Egy ilyen eseményen megölelnek, jönnek a kézfogások, és mit tehetsz? Be kell vállalnod a rizikót. Ha kijutunk, akkor viszont ennek ellenére ott leszek - véli a játékos. 

Enyeama csak rizikónak nevezte, amit be kell vállalni, ha megrendezik a tornát, de mint elmondta, ha tényleg lesz Afrikai Nemzetek Kupája, ott lesz. 

Terv szerint január 17.-én kezdődne a megmérettetés.

Fotó: csakfoci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr966844079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása