Ancelotti ideges Blatterre
2014. október 29. írta: Tibi5000

Ancelotti ideges Blatterre

Jobb híján azon megy a vita, hogy Sepp Blatter tett egy kijelentést, miszerint nem az Argentín válogatott legjobbjának, Lionel Messinek kellett volna kapnia a 2014-es Világbajnokság legjobb játékosának járó Aranylabdát, hanem Manuel Neuer-nek, a németek kapusának. 

Elejébe véve én magam már azt sem értem, Blatter hogy tehet egy olyan kijelentést, hogy másnak adná a díjat, ezzel csak azt érte el, hogy ellentmondásokba ütközött. Értem én, hogy megbánta, mert valóban jobban megérdemeli a németek fenegyereke a VB Aranylabdáját, de akkor is: Blatter maximum a feleségének mondhatná ezt, nem az egész világnak. 

Tulajdonképpen ezt unta meg Carlo Ancelotti is, aki azt mondja, Blatter szavai rossz fényt vetnek a FIFA Aranylabda-szavazásra, és csökkentik Christiano Ronaldo esélyeit is. 

„Meglep, hogy a FIFA elnöke ilyet nyilatkozott, úgy tűnik, képtelen befogni a száját. Az Aranylabdáról minden évben hónapokkal a kihirdetés előtt beszélnek, de az idén nincs miről beszélni. Tavaly Cristiano mellett Messi és Franck Ribéry is esélyes volt, mindannyian jó szezont futottak, de az idén Cristiano a trófeáival és a rengeteg góljával rövidre zárta a vitát. Nem is értem, miről beszél Blatter - mondta az év edzőjének jelölt Carlo Ancelotti. 

A Real edzője mindig megmondja a tutit, nem szívbajos, nem sokan merik azt mondani Blatternek, hogy "képteleen befogni a száját". Talán ez Ancelotti sikerének a kulcsa? :D

 

Kép: www.dailystar.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr36845447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása