Leonardo Münchenbe vette az irányt
2014. július 16. írta: Tibi5000

Leonardo Münchenbe vette az irányt

A csakfoci.hu vetette fel a lehetőséget, hogy Leonardo esetleg Németországba, azon belül Münchenbe, azon belül is az 1860 Müncen-be igazolna. A sporthírportálnak igaza lett, olyannyira, hogy maga a volt edző, Ricardo Moniz erősítette meg a hírt, szerinte ugyanis pont olyan játékost keresnek a Münchennél, mint Leonardo.

Moniz, aki egykoron a Fradi, most az 1980 München szakmai munkáját vezeti, rendkívül pozitívan beszélt a játékosról a német Bild nevű újságnak.

– Le tud venni egy embert, ezáltal létszámfölényt tud kialakítani. A szélen és a 10-es pozíciójában is bevethető, pont olyan játékos, amilyet keresünk. Az edzőmeccseken lehetett látni, hogy kellene még egy olyan labdarúgó, aki ezt meg tudja oldani. Hogy már 31 éves? Ez egyáltalán nem számít. Az én edzéseimmel 40 éves koráig fitt marad. Hamburgban együtt dolgoztam Zé Robertóval, amikor 38 éves volt, és most 40 esztendősen is még ott van a pályán - mondta el a tréner.

Hogy aztán ebből végül mi lesz, azt egyelőre még nem tudni..

Kép: Csakfoci.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr886514765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása