Kolumbia - Görögország 3:0
2014. június 14. írta: Tibi5000

Kolumbia - Görögország 3:0

Egyik csapatnak sem kedvezett a szerencse, mindkét együttesnél sokan lesérültek, és így nem tudtak részt venni a meccsen, például Falcao, de úgy tűnik, nem kell ahhoz sztárjátékos, hogy elintézzék a görögöket, méghozzá hárommal. Bizony.

Attól függetlenül, hogy egyesek azt hitték, Görögország jobban megszorongathatja a kávésokat, tévedett, ugyanis már a 6. percben sikerült betalálnia a kolumbiai csapatnak, Pablo Armero jóvoltából. A kapus, Kosztasz Manolasz csak annyit ért bele a labdába, hogy az a saját kapujába vágódjon.

Igaz, a görögöknek is volt rengeteg helyzetük, amit majdnem sikerült is gólra váltani, közvetlenül a kolumbiai válogatott találata után. Ezután elég unalmas lett a meccs, az eredmény nem változott, így a félidő 1-0 lett.

Kissé már jobban indult a második játékrész, ugyan nagy helyzetek nélkül, gyorsabb tempóban, azonban a 60. perc előtt néhány perccel Teófilo Gutiérrez 2-0-ra változtatta a meccs állását. Itt már sejteni lehetett, hogy a meccs végkimenetelében már nem lesz változás. 

Aztán az utolsó pillanatokban megadták a kegyelemdöfést, James Rodríguez volt a találat szerzője. Kolumbia tehát büszke lehet magára, Görögország pedig semmit nem változott, ugyanolyan rosszul teljesít a nyitómeccsén, mint szokott.

Fotó: Nemzeti Sport

Sport-Király

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr166301268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása