Megműtötték Pintér Attilát
2014. június 08. írta: Tibi5000

Megműtötték Pintér Attilát

Mint ismert, tegnap a magyar válogatott 3-0-ra megverte a kazahokat, a szövetségi kapitány azonban, Pintér Attila nem lehetett ott a rangadón, mert, ahogy később megtudtuk, a zuhanyzóból kijövet összeesett. Farkas Józsefet faggatták.

Már a délelőtti edzésnél nem érezte jól magát a kapitány, majd letusolt, azonban elájult. Ezután kórházba szállították, és nyombélfekély miatt meg is kellett műteni.

– A reggeli edzést még megcsináltuk, majd a délelőtti átmozgatásnál már mondta, hogy nincs túl jól. Utána volt egy közös ebéd, és akkor hívott, hogy nem érzi jól magát. Bementem hozzá, fölkelt az ágyból, mondtam neki, hogy tusoljon le, majd amikor kijött a zuhanyzóból, gyakorlatilag összeesett, én fogtam meg. Hívtam az orvost, megmérte a vérnyomását, elvégezte az ilyenkor szokásos dolgokat, és az a döntés született, hogy vigyék kórházba. Amikor a csapat megtudta, mi történt, teljesen "készek" voltak a játékosok. A mérkőzés után is megyünk be hozzá, de az öltözőben is "ott volt" Pintér Attila, kihangosítottuk a csapatnak – fogalmazott.

Az mlsz.hu annyit elmondott, hogy a műtét jól sikerült, és a tréner már hétfőn hazamehet, ha addig nem történik semmi baj. A csapat most kissé javított ahhoz képest, hogy mit műveltek Albánia ellen, de ez a játék még mindig nem elég, ahogy Farkas József is mondta.

A kommentelők egyébként sokan a lemondását követelik, mert, ahogy fogalmazott az egyik, "a magyar válogatott és a saját halálát is okozhatja".

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr156288149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása