Megvan a Videoton új edzője
2014. június 06. írta: Tibi5000

Megvan a Videoton új edzője

A mai napi sajtótájékoztatón, azaz pénteken erősítették meg a hírt a Videoton háza tájáról, hogy megvan az új edző, akit ráadásul az igazi szurkolók már jól ismernek: ő volt Paulo Souse és José Gomes pályaedzője is, de miután Gomes-nek is megmutatták, merre van az ajtó, így került ő a képbe: Joan Carillo.

Carillo Sousa révén jutott a csapathoz, akkor még csak pályaedzőként, de amikor Sousa távozott, és jött helyette a szintén portugál Gomes, megtartotta Carillót, így maradt a csapatnál.

Most azonban komolyabb feladatot kapott, hiszen ő fogja dirigálni a csapatot, majd kiderül, mekkora sikerrel. Feltevődik a kérdés, most ki kerül a pályaedzői posztra, de már ez is el van döntve, a munkát Nagy Mihály fogja ellátni, a Lombard Pápa előző vezetőedzője.

A csapat erőnléti edzője Antonio Gil Puerto lesz.

(Joan Carillo jobb oldalon látható, akivel kezet fog, Burcsa Győző, a klub igazgatója.)

Fotó: vidi.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr586282862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása