Görög Kupa: A szurkolók bekeményítettek
2014. április 19. írta: Tibi5000

Görög Kupa: A szurkolók bekeményítettek

Nem lehet könnyű Megyeri Balázsnak, a Olympiakosz kapusának Görögországban, akik kikaptak a Görög Kupa elődöntőjében, a PAOK ellen, 1-0-ra. De nem ez volt az egyetlen problémája a csapatnak, ugyanis a szurkolók kikeltek magukból, a meccs végén bejöttek a pályára, és könnygázt is előszeretettel használtak.

Amikor Megyeri Balázst arról faggatta a Nemzeti Sport, esett e nagyobb bántódása, így válaszolt: – Szerencsére elég gyors voltam, megúsztam, de nem mindenki ért be idejében az öltözőbe.

– A lefújás után a hazai szurkolók elözönlötték a pályát, és nem válogattak az eszközökben. Több csapattársamnak is úgy kellett beverekednie magát a játékoskijáróba, hogy ne essen nagyobb bántódása. Szerencsére senki sem szenvedett súlyosabb sérülést. - tette hozzá.

De már a meccs előtt akadt egy probléma: hetvenhat perccel később kezdődött a meccs, mint várták. Megyeri erről azt mondta, hogy bementek az öltözőbe, és amikor újra kijöttek a pályára, nem hittek a szemüknek.

A meccs végén nagy botrány lett, mint már említve volt, a szurkolók azt rongálták, amit tudtak, és a kispadra egy vödör halat öntöttek. Hogy miért? Mert Szardellák a csapat beceneve.

– Az öltözőbe vonultunk, és vártuk a bírói ítéletet, közben próbáltuk melegen tartani az izmokat. Két évvel ezelőtt a Panathinaikosz ellen átéltem hasonlót, akkor a szünetben kellett várni egy órát az öltözőben. Aztán szóltak, hogy lehet folytatni, és rögtön kezdődött a második félidő. Most legalább kaptunk még tíz percet az újabb bemelegítésre. De ilyen körülmények között nem egyszerű játszani. - zárta le a Nemzeti Sport interjúját Megyeri Balázs, a Kupából kiesett Olympiakosz kapusa

                                            .

Kép: Nemzeti Sport Online

Sport-Király

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr126052129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása