Allegri érkezik a Tottenhamhez
2014. április 18. írta: Tibi5000

Allegri érkezik a Tottenhamhez

Massimiloano Allegrit még év elején, januárban menesztették a Milánból, ahol csak ő tudott olasz bajnok lenni a csapattal. Ennek ellenére nagyon döcögött a szekere, míg végül az egész szakmai stábbal elhagyta a Milánt. Sajtóhírek szerint nem lesz sokáig munkanélküli, ugyanis azt rebesgetik, hogy a Tottenham edzője lesz.

Corriere dello Sport újság úgy tudja, hogy a felek mindenben megegyeztek, és nyártól már Allegri fogja felkészíteni a szintén gyengébben szereplő csapatot. A 46 éves szakvezető Tim Sherwoodot fogja váltani a kispadon, a segítője pedig Mauro Tassotti lesz.

A sajtó mostanában arról írt, hogy a jelenlegi edzőt, Sherwoodot Louis van Gaal holland szövetségi kapitány fogja használni, aki kapitány volt a 8-1-es holland vereségnél is. A hírt később tagadták, a Corriere magazin pedig úgy tudja, hogy Allegri jó ideje Londonban él, és nagyban tanulja a nyelvet.

 

Kép: Wikipédia

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr726050261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása