Nem közvetíheti a VB-t ifj. Knézy Jenő
2014. április 08. írta: Tibi5000

Nem közvetíheti a VB-t ifj. Knézy Jenő

Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb kommentátora, Knézy Jenő. A sportriporterek egyik meghatározó alakja valószínűleg azért nem kommentálhatja Brazíliából az eseményeket, mert hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott egykori felesége állítólagos bántalmazása miatt.

– A hír igaz, nem közvetítek Brazíliából, de ennél többet az ügyről nem mondhatok – mondta a tévés a Blikknek. A botrány még 2008-ban robbant ki, akkor a feleség azt állította, hogy nemcsak "egy-két" pofon csattant el, hanem az állkapcsát is eltörte. Végül kiderült, hogy ez nem igaz, Knézy azonban így sem úszta meg a felelősségre vonást.

A "legnagyobb" mérkőzéseket ő közvetítette volna, de így csak Gundel Takács Gábor, Menczer Tamás, Mezei Dániel és P. Fülöp Gábor fog Brazíliába utazni. Ez valószínűleg Gundel Takács-nak lesz jó, hiszen valószínűleg ő fogja kommentálni a döntőt is.

Senki nem kívánta KOMMENTÁLNI az eseményeket. (Elnézést, ezt nem tudtam kihagyni). Vicc nélkül, annyi bizonyos, hogy a sportkommentátort mostanában nem igazán kedvelik a szurkolók. Sokan egy arrogáns, beképzelt férfinak tartják, de lehet, hogy csak az édesapjához próbálják hasonlítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr25988157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása