DVSC-TEVA-GYŐRI ETO: Mit mondanak az edzők?
2014. április 06. írta: Tibi5000

DVSC-TEVA-GYŐRI ETO: Mit mondanak az edzők?

A Debrecen otthon nem tudott győzni az előző évi bajnok Győr ellen. Izgalmas, gólokkal teli mérkőzést láthattak a nézők, azonban a két csapat nem tudott dűlőre jutni, a végeredmény 2-2 lett. Pátkai rúgta az első gólt a Győrnek, akit azonban még az első félidő végén kiállították kettő sárga lap miatt.

A Debrecen ezzel a döntetlennel még mindig vezeti a tabellát, de a Győr rohan utána a második helyen. A bronzérmes jelenleg a Videoton, akit tegnap csúnyán megvert 3-1-re a Kecskemét.

„Majdnem egy órát játszottunk emberhátrányban, így azért más képet fest a végeredmény. Azért szívesen megnéztem volna, hogy tizenegy-tizenegy futballista mire megy egymás ellen. Jól játszottunk, nem tudom, hogy kiállítás volt-e vagy sem. Mindenképp pozitívum, hogy a csapat tíz emberrel is küzdött az utolsó percig, erre lehet építeni a jövőben. Meg persze arra is, hogy lőttünk két szép akciógólt" - nyilatkozta a 2-2- után a Győr vezetőedzője, Horváth Ferenc.

„Nagy iramú mérkőzést játszottunk az ETO ellen, szép gólokat szereztünk, ám sajnos a többi helyzetünket nem rúgtuk be, kis szerencsével és koncentráltsággal sikerülhetett volna. Rossz érzés, hogy az ellenfélnek adtunk két gólpasszt. Éreztem a csapatban az erőt, tudtam, hogy hátrányból is ki tudunk egyenlíteni, s akár meg is nyerhetjük a mérkőzést. Sajnos a győzelem elmaradt..." - zárta le Kondás Elemér, a debreceniek mestere.

A Győr csapatának mostanában jól megy, öt meccs óta nem kapott ki, ellenben a Debrecen a legutóbbi kettő mérkőzésén nem tudott nyerni, azonban még így is 8, azaz NYOLC ponttal vezeti a tabellát.

A Győrnek volt nemrég egy három nyeretlenségi sorozata, jobban mondva három mérkőzésen zsinórban kikapott. 

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr615961020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása