Interjú Miklós Edittel
2014. február 26. írta: Tibi5000

Interjú Miklós Edittel

Mindannyian meglepődtünk, amikor a mindössze 25 éves Miklós Edit a 7. helyet érte el a 2014-es téli olimpián, Szocsiban, műlesiklásban. Azonban úgy tűnik, a vetélytársak már tudták, hogy kivel állnak a szemben. A 7. helyezés síszakágon egyébként a legjobb eredmény eddig Magyarországon.

Edit Romániában született, három évvel ezelőtt lett állampolgár. A román olimpiai bizottság elnöke, Octavian Morariu azt kérvényezte, hogy fizettessék vissza vele azt a pénzt, amit a román államtól a felkészítésre kapott. Ennyit tett hozzá: Szocsiban beszélgettem a román síszövetség főtitkárával, gratulált nekem, és nem úgy nézett ki, mint aki haragszik.Három éve átigazoltam Magyarországra, azóta rengeteg munkát elvégeztem itt. Akkor kellett volna ezzel foglalkozni, nem most, amikor már jönnek a jó eredmények. Késő bánat!

Miklós Edit szerint ha sikerül folyamatosan felkészülnie a következő olimpiára, az arany is könnyen meglehet. 


Továbbá elmondta, nagyon örül annak, hogy Ausztria siránkozik, amiatt, hogy az országuk legjobbjait elverte: Örültem, hogy a külföldi médiában is forog a nevem, és persze viccesnek találtam. De a média erről szól: ha nincs eredmény, akkor írnak valami hangzatos cikket.

A lány szerint a versenyzőnek és az edzőknek már nem volt akkora meglepetés, hogy ilyen jó eredményt ért el, mint a közönségnek és az újságíróknak: Ahhoz, hogy a szurkolóknál se legyen meglepetés, még kell néhány ilyen eredmény, mint Szocsiban. - mondta.

Forrás: vs.hu   http://vs.hu//

Fotók: vs.hu/Hirling Bálint

Szerző: HG

Eredeti cikk: http://vs.hu/miklos-edit-nem-terheket-hordok-hanem-kuzdok-celokert-0225/

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr585833936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása