Pintér Attila szerint mindegy, kiket kaptunk az EB-n
2014. február 23. írta: Tibi5000

Pintér Attila szerint mindegy, kiket kaptunk az EB-n

Pintér Attila szövetségi kapitány szerint nem azzal kell foglalkozni, hogy kiket kaptunk a 2016-os Európa-bajnokságon, kizárólag magunkkal kell foglalkozni, és arra kell összpontosítani, hogy minél jobban játsszunk.

„Magyarországon mindig az ellenfelekkel foglalkoznak. Teljesen mindegy, kit sorsoltak mellénk, a fontos az, hogy úgy kell összerakni a válogatottat az adott mérkőzésre, hogy nyerési esélye legyen. Minél több pontot kell szereznünk, hogy esélyünk legyen a továbbjutásra. Ehhez sok közös munkára van szükség. A múltban is mindig akkor volt eredményes a válogatott, amikor sokat tudott együtt dolgozni. A meccsek előtti két napok alatt nem lehet rendesen felkészülni. Minden számításba jöhető játékosra szükségünk van, hiszen formaingadozás és sérülés bármikor közbejöhet, ezért lényeges, hogy a beszállók ismerjék a rendszert és a stratégiát. Jól fel kell készülni az aktuális ellenfélből. A románokat ismerjük a közelmúltból, a finnek is egységes, fegyelmezett csapatot alkotnak, ráadásul velük márciusban is találkozunk. Kérem a szurkolók segítségét is, mi mindent el fogunk követni, hogy bizonyítsunk nekik. Biztos lesz mélypontunk, ezért fontos, hogy maradjon meg a támogatás és adják meg nekünk a sanszot a sorozat végéig" – mondta Pintér a Kossuth rádiónak a sorsolás után.

 

Fotó: Mirkó István, archív 

Videó: youtube.com (nso tv)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr775828449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása