Mit mondanak a F1-esek?
2014. február 22. írta: Tibi5000

Mit mondanak a F1-esek?

Vége lett a teszthétnek, melynek a végén Nico Rosberg lett a befutó, azonban Kimi Raikkönen sem unatkozott: csúnyán összetörte a kocsiját. Lássuk, mit mondtak a Forma 1-esek?

Nico Rosberg, Mercedes – 1. hely, 1:33,283 (89 kör):

„Nagyon elégedettek lehetünk az első bahreini tesztünkkel. Sok kilométert tettünk meg, és minden egyes körrel sokat tanultunk a kocsiról. Ma délelőtt időmérő edzést szimuláltam, ami egészen jól ment – jó kört tudtam autózni, mivel jó volt az autó egyensúlya. A nap későbbi szakaszában aztán jött a versenyszimuláció, ami fontos volt az autón lévő új dolgok kiértékelésénél. Sokat beszéltek hozzám a mérnökök, így a fejem tele volt információkkal! A nap végén aztán kisebb problémával szembesültünk, ami korábban véget vetett a programunknak. Melbourne előtt még tudunk mit csiszolni a megbízhatóságon, amely az első futamokon meghatározó szerepet kap majd. Remélhetőleg jövő héten újabb lépést tehetünk előre.”

Pastor Maldonado, Lotus – 5. hely, 1:38,707 (59 kör):

„Ma sokkal több kört sikerült mennünk, ami számomra és az autóm számára is remek hír. Sok munkánk volt a különböző beállításokkal, aerodinamikai mérésekkel és hasonló dolgokkal, vagyis valóban sok mindennel foglalkoznunk kellett, de úgy érzem, minden jól ment. Az autó sokkal megbízhatóbb volt, ami nagyban segítette a munkánkat, és remélhetőleg jövő héten is ilyen lesz.”

Adrian Sutil, Sauber – 11. hely, idő nélkül (7 kör):

„Csalódást keltő nap volt a mai. Értékes időt veszítettünk, pedig a szerelők hihetetlen munkát végeztek azért, hogy össze tudják rakni az autót délutánra. Olykor megesik az ilyesmi a teszteken, és ebből is tanultunk. Most már arra koncentrálunk, hogy mindent kihozzunk a hátralévő négy napunkból.”

Kobajasi Kamui, Caterham – 9. hely, 1:43,027 (17 kör):

„A csapat nagyon keményen dolgozott azért, hogy megoldja az elektronikai problémákat, melyek megrövidítették csapattársam délelőtti munkáját, és jó volt pályára hajtani az utolsó órában. Sok mindent nem tudtunk csinálni ezen rövid idő alatt, de bizonyos dolgokat igyekeztünk kipróbálni, melyeket ma esete még megvizsgálunk. A jövő heti utolsó teszten szeretnénk már a teljesítménnyel foglalkozni, ami fontos lesz Ausztrália előtt.”

Fotó: xpbimages.com

Forrás: www.motorsportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr485827407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása