Elkezdődött a téli olimpia!
2014. február 07. írta: Tibi5000

Elkezdődött a téli olimpia!

   Ez is eljött egyszer: Hivatalosan is megkezdődött a XXII. téli olimpia, élén a magyar csapattal. A Szocsiban megrendezett olimpia nyitánya, mint mindig, most is gyönyörű és látványos volt. El kell mondjam, rég láttam ilyen színvonalas nyitányt, a legfontosabbak számunkra azonban a magyarok voltak.

   17:42 perckor már a stadion közepén pózoltak, a zászlót Heidum Bernadett vitte. 

   Humoros helyzetből is volt épp elég. Az osztrákok résztvevőjének egyike például plankingolt. Nos, nem baj ha nem érted a jelentést, kicsit nekem is kutakodnom kellett utána:

   A lényeg az, hogy a legváratlanabb pillanatban hason fekszel. A játékos úgy gondolta, hogy a téli olimpia helyszíne elég váratlan, szóval meg is történt az a bizonyos planking. (A képet látva először azt hittem, szegény osztrák tényleg elesett).

   Az olimpiai lángot egyébként Maria Sarapova hozta, széles mosollyal. Kiskorát ő is az orosz városban, Szocsiban töltötte. 

Még egy képet muszáj posztolnom: Miután vége lett a megnyitónak, kezdődött a fenomenális tűzijáték. Ez a kép szerintem magában összefoglalja a szoci téli olimpiát.

   F.A.

   Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr845804254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása