Mindent megad a Liverpool Suarezért
2013. december 07. írta: Tibi5000

Mindent megad a Liverpool Suarezért

   Heti 200 ezer fontos heti bérrel, illetve négy éves szerződéssel csábítani ismét magához a Liverpool egyik meghatározó játékosukat, Luis Suarezt. A támadót angol lapértesülések szerint a bajor Bayern München, illetve a spanyol Real Madrid csapata is meg szeretné kaparintani. 

   Az Uruguayi játékos távozásában a sajtó már biztos volt, azonban Suarez mégsem távozott az együttestől. A Metro értesülései szerint a klubvezetőség is meg van elégedve a teljesítményével, és négy évre szóló, 200 ezer fontos heti bérrel próbálnák itt tartani játékosukat. 

   A csapat trénre, Brendan Rodgers szerint már tavasszal aláírhatja Luis az új szerződést, mellyel talán mindenki jól jár. A Liverpool megtartja hőn szeretett játékosát, Suarez pedig nem panaszkodhat a bérrel kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr495680664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása