Guzmics eligazolhat a Haladástól
2013. november 13. írta: Tibi5000

Guzmics eligazolhat a Haladástól

   Miután ilyen kiemelkedően jól teljesített a Haladás csapata, és még a Ferencvárost is sikerült megverniük, sokan úgy gondolják, hogy a csapat egyik oszlopos tagja, Guzmics Richárd távozhat nagyobb csapatokba. A vezetőedző, Artner Tamás nem tart ettől, de lehetségesnek tartja az állítást.

   A holtversenyben dobogón álló Haladás csapata a csakfoci.hu honlapjának nyilatkozott, és arról faggatták, mennyire lehetséges, hogy a nagyobb játékosokat elvigyék egy másik csapathoz:

   – Guzmics Richárd távozásával azért valahol számolok. Már nyáron is benne volt a kalapban, hogy elmehet, jelenleg is figyelgetik őt külföldről, jó esély van arra, hogy télen esetleg légiósnak álljon – mondta Artner, aki még annyit hozzátett a mondandójához, hogy a télen már nem lesz változás a vasi csapat keretében.

   – Szerintem Radó András eladása még nem aktuális, legalábbis szakmailag én ezt még nem tanácsolnám neki. Maradjon nálunk, rúgjon 20 gólt, és fejlődjön sokat, szerintem ő még tavasszal is a Haladást erősíti majd. – Eddig is az volt az elvünk, hogy olyan játékost nem akarunk hozni, aki nem egyértelműen jobb, mint a mostani csapat tagjai, akkor inkább játsszanak a saját fiataljaink. Nyáron és előtte is kiderült, hogy hiába szerettünk volna a támadó pozícióknál minőségi igazolást végrehajtani, nem igazán sikerült. Akadt, aki nem felelt meg, aki pedig jónak bizonyult, az számunkra megfizethetetlen volt. A kezdőcsapatunk egyébként optimálisan megvan, viszont picit kevesen vagyunk. Ha Guzmics esetleg távozik, akkor felmerülhet Jagodics Márk visszahívása Ajkáról. Ricsit nem lenne könnyű pótolni, mert ilyen minőségű belső védőt itthonról nem egyszerű előrántani. - fejezte be.

                                   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr465631551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása