Kik maradnak, és kik távoznak?
2013. november 11. írta: Tibi5000

Kik maradnak, és kik távoznak?

   Nem könnyű a mostani NB1-es edzők dolga. Akár egy-két nyeretlen mérkőzés után is eltessékelhetik az adott szakvezetőt, ami főleg itt a magyar első osztályban szokott előfordulni. Három éve még minden szakvezetőnek és edzőnek kívülről fújtam a nevét, ma pedig ötöt nem tudnák felsorolni..

   Mint azt már tegnap megírtam, Véber György helye inog a Mezőkövesd-Zsóry csapatánál. Nos, ebből nem lett semmi, az edző marad Kövesden, ám ennek ellenére az együttes még mindig a kieső helyen van.

   Zsinórban három vereséggel a háta mögött Bekő Balázs távozása is szóba jött a 8. forduló környékén, aki a Kecskemét vezetőedzője. Ráadásul azokban az időkben a szurkolók sem szerették, de ahogy megverték a Győri ETO-t, mindenkinek szimpatikus lett "véletlen", és maradhatott a posztján.

   Prukner László számára létfontosságú volt a Ferencváros elleni meccs, amit nem véül nem nyertek meg. Ekkor mindenki azt hitte, Pruknernek mennie kell, de miután megverte a Videotont, tovább dolgozhatott, de a Kaposvár még mindig a sereghajtó.

   Mióta Akeem Adams sajnálatos esete történt, azóta a Ferencváros sem menetel annyira, így az edzőcsere kérdése is felmerül. Ricardo Moniz azonban hozta a legfontosabb meccseket, és az öltözőben könnyedén rendet tud teremteni, ami a Fradi-nak is kedvező, úgyhogy marad a helyén.

   A legkérdésesebb helyzetű Horváth Ferenccel záródik a lista. A Paks hét meccs óta nem tud nyerni, sőt, a csapat zsinórban negyedszer kapott ki. Ennek ellenére azonban Horváth-ot még mindig nem küldték el, ami annak is köszönhető, hogy nincsenek közel a kiesőhelyhez, és a paksi elnökök is nagyon türelmesek. Ami pedig a legfontosabb, hogy Horváth Ferenc leszerződtetésért nagyon sokat küzdöttek, ezért valószínűleg nem adják Őt olyan gyorsan.

                                

                                (Horváth Ferenc, a Paks edzője, aki nem menetel olyan jól, mint amennyire várták)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr515628101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása