Tyson vs. Klicsko - kíváncsiak lennénk
2013. november 10. írta: Tibi5000

Tyson vs. Klicsko - kíváncsiak lennénk

   Mike Tyson, a valaha volt egyik legjobb nehézsúlyú bokszoló mostanában leginkább a botrányairól híres, de egy német lapnak elárulta, a mostani két Klicsko-fivért egy menet alatt kivégezné. Könnyű beszélni a ring mellől..

   Az összecsapás ugyan már nem fog megtörténni, hiszen Mike visszavonult, miután kikapott az utolsó bokszmeccsén, de Klicskóék még mindig versenyben vannak. A fekete izompacsirta nem tartja őket nagyra, egy menet alatt kiütné mindkettőt.

   „Én vagyok a feje annak a mozgalomnak, amely új, nagyszerű nehézsúlyú bokszolókat fedez fel” – mondta Mike. Tysont megkérdezték arról is, ő mire menne a négy legfontosabb nehézsúlyú vb-övet birtokló testvérpárral. „Ha csúcsformában lennék, akkor mindkettőjüket egy menet alatt kivégezném. Legalábbis ezt mondja a bennem szunnyadó harcos. De boldog vagyok az új életemmel, nem akarok visszatérni a ringbe. Élvezem, hogy nézőként ülhetek a szorító mellett” – jelentette ki Tyson.

           Fotó: EUROPRESS/AFP

           (Sylvester Stalonne (balra), Mike Tyson (jobbra))

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr415623508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása