Ezt mondják rólunk...
2013. október 12. írta: Tibi5000

Ezt mondják rólunk...

   A goal.com készített egy listát a Hollandia-Magyarország válogatott mérkőzésről, ahol kielemezi a játékosokat, a teljesítményüket, stb.. Bizony durván megkaptuk, szégyenkezünk is miatta rendesen! De nem is húzom tovább a szót, lássuk mit mondanak rólunk külföldön.

   * - A játékosokat 0-tól, 5-ig lehet értékelni. - *

   Bogdán Ádám (1,5): "Az első gólban benne volt, de a többi hét találatnál nem sokat tehetett, a védelem kapitulált előtte. A végén több bravúrt is bemutatott."

Guzmics Richárd (1,5): "Szerencséje volt, hogy egyáltalán a pályán maradhatott az elkésett belépői után. Lens és Robben mellett volt, hogy Blind is lefutotta."

Vanczák Vilmos (1,5): "Nem tudott olyan közel kerülni Robbenhez, mint ahogy szeretett volna és rajta pattant meg az a lövés, amely a hetedik gólt eredményezte."

Kádár Tamás (1,5): "Sok helyet kapott mellett a holland jobbszél, miután többször is behúzódott Robbennel középre. Támadásban nem tudta Dzsudzsákot segíteni."

Korcsmár Zsolt (1,5): "Szörnyű estéje volt, gyatra felszabadításokkal, amelyek miatt Bogdán magára maradt a második és harmadik gólnál. Van der Vaart gólja előtt ő szabálytalankodott."

Dzsudzsák Balázs (2): "A magyar válogatott legjobbja volt, elfutásainak köszönhetően csapata néha el tudta hagyni a saját térfelét. Tizenegyest harcolt ki és elküldte a lövésnél Vormot a rossz irányba."

Varga József (1,5): "Egyszer tudott igazából előretörni, de több ízben is eladta a labdát a holland védők szorításában. Nem nyújtott egy nagy teljesítményt."

Koman Vladimir (1): "Nem igazán tudta eljuttatni a labdákat az előtte játszó Némethhez, csak potyautas volt a pályán."

Böde Dániel (1,5): "Magára maradt, jobbra kihúzódva, a magyarok inkább Dzsudzsák oldalát erőltették."

Hajnal Tamás (1): "Nem tudta felvenni a versenyt Strootmannal, miközben a holland középpályás szervezte az akciókat. Jogosan cserélték le."

Németh Krisztián (1,5): "Keményen dolgozott, de nem igazán tudott megszabadulni Vlaartól, annyit azonban megtett, amit kértek tőle."

Devecseri Szilárd (0,5): "A meccs buktázója. Korán sárgát kapott a második félidőben, majd egy röhejes öngólt szerzett. Látszott, hogy ez nem az ő szintje."

Elek Ákos (1,5): "Nem sok vizet zavart, miután pályára lépett, de jobban őrizte Strootmant, mint Hajnal."

   Erre legyünk büszkék, magyarok?

                                     

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr245565175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása