Mi lesz a majd a magyarokkal?
2013. október 11. írta: Tibi5000

Mi lesz a majd a magyarokkal?

   Várhidi Péter a Sport TV Zuhanyhíradó című műsorában beszélt a válogatottról, az ellenfélről, és a vele kapcsolatos pletykákról. Annyi bizonyos, Hollandia néhány új arcot is bevet ellenünk. 

   - Szerintem nem jó, ha Hollandia kísérletezik, mert ha van olyan játékos, akinek most van lehetősége, hogy bebizonyítsa, odakerülhet a vb-kerethez, az szinte biztos, hogy jól fog játszani, legalábbis biztos, hogy megpróbálja a 100 százalékot kiadni magából. Ráadásul a holland sokkal jobb képességű válogatott, mint a magyar, és ki ellen bizonyítson egy ilyen játékos, mint egy olyan csapat ellen, amely papíron gyengébb. Ez a holland válogatott ráadásul vb-esélyes, a tudása alapján az elődöntőben ott lehet mindenképpen. Nem mindegy, hogy elutazok a világbajnokságra, vagy érmet is kapok - mondta Várhidi, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya.

   Szerinte lélektanilag kellene előnyt nyerni, amihez tippeket is adott az ex-kapitány:

   - Bármelyik oldalról is vizsgáljuk, ez a mérkőzés csak a hollandokon múlik. Ilyenkor nem hiszek a taktikában, csak abban, hogy már a játékoskijáróban el kell hitetni a hollandokkal, hogy mi azért jöttünk, hogy nyerjünk, hogy megcáfoljuk a realitást. Fogvicsorgatva, rálihegve az ellenfélre, bárhogyan, de el kell hitetni az ellenféllel ezt. A mágnestáblánál minden meccs nyerhető, de nem ez, nem a futball fog dönteni, hanem hogy meg tudjuk-e félemlíteni a hollandokat és itt természetesen nem arra gondolok, hogy agyba-főbe kell rugdalni őket...

   Ezután hozzátette, felesleges azza foglalkozni, nyerni fog e Románia, vagy sem? Csak magunkkal kell törődni..

            

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr45563565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása