Szalainak fontosabb a BL, mint a válogatott
2013. szeptember 18. írta: Tibi5000

Szalainak fontosabb a BL, mint a válogatott

   Nagy pillanat jött el Szalai Ádám életében, hiszen jelenlegi német csapatával, az Schalkével BL-főtáblás találkozón léphet pályára. Az ellenfél egy román csapat, a Steaua Bukarest lesz, és az egyik román riporter azt is "megmerészelte" kérdezni a játékostól, mit tart most fontosabbnak: a válogatottat, vagy a BL-t. A játékos bizony őszintén válaszolt...

   – Itt most tudtommal a Bajnokok Ligája a téma, nem a válogatott. Szóval ennyit erről – hangzott Szalai igencsak rövid válasza.

   – Kisgyerekként mindig arról álmodtam, hogy egyszer a pályán hallgathatom a Bajnokok Ligája himnuszát – folytatta a futballista.

   Azt is kíváncsi voltak, mennyit jelent az öltözői hangulatnak, hogy a német együttes viszonylag hozza a formáját:

   – Természetesen nyerni jobb, mint veszíteni, úgyhogy ennek megfelelően a hangulat is jobbnak nevezhető. Az utolsó három meccs, a selejtező visszavágóját is beleértve, jól alakult számunkra, ez önbizalmat ad a csapatnak. Az első pár meccsen nem voltunk túl hatékonyak a labda elleni játékban, most viszont kezd összeállni a védekezés, amit az is jelez, hogy az utolsó két összecsapáson nem kaptunk gólt. Nagyon fontos, hogy mindenki agresszíven kiveszi a részét ezekből a feladatokból –nyilatkozta a légiós.

                                         

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr735522742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása