Így értékelték a románok a meccset
2013. szeptember 07. írta: Tibi5000

Így értékelték a románok a meccset

   Victor Pituca szerint csapata nem három pontot szerzett a tegnapi rangadón, hanem négyet. Emellett remek tanulságos mérkőzés is volt a románok számára. Így értékelte csapatát és az egész rangadót Románia szövetségi kapitánya, aki ezzel a győzelemmel együtt megúszta, hogy kitegyék a csapattól.

   - Ami a célunk volt, azt elértük, ezzel a győzelemmel megnőttek az esélyeink a második hely megszerzésére. A mérkőzés nagyon jól sikerült, nem akarok dicsekedni, de ez az eredmény magáért beszél, szinte tökéletesen játszottunk. Ugyanakkor még nem örülhetek maradéktalanul, hiszen a törökök elleni meccs hátravan. Úgy gondolom, azt a találkozót is meg fogjuk nyerni, és akkor meglesz a második hely - jelentette ki a román szakvezető, aki a gsp.ro szerint a következőket is hozzáfűzte értékeléséhez:

   - Gyönyörű este volt ez a számunkra, nagyon boldogok vagyunk. Egy különleges meccs és egy nagy győzelem volt a mai, és szerintem nem is 3, hanem 4 pontot szereztünk, hiszen a gólkülönbség is számítani fog majd a különversenyben. A játékosok fantasztikus fejlődésen mentek keresztül, legyőztük a magyarokat, leckét adtunk nekik. A török csapat erős ellenfél lesz, ráadásul egy nagyszerű kapitányuk lett, aki képes lehet gyorsan nagy hatást gyakorolni. Maricának remek meccse volt, a gyors gólja döntő jelentőséggel bírt - tette hozzá.

                                        

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr555499247

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Miért is néznéd a magyar válogatottat? 2013.09.07. 18:17:25

A „szerethető” magyar futballválogatott minden egyes aktuális selejtező-mérkőzését hatalmas, alapvetően optimista médiatornádó előzi meg. A magyar nyelvű internetes sajtó összes nagyobb képviselője nagyképes főhírrel számol be az előzményekről, az élő ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

átlátó 2013.09.07. 15:35:33

En csak annyit akarok most mondani a mi kislanyainkrol, ezekröl a gladiatornökröl, hogy szerintem rendszeresen es kellö alapossaggal szopkodjak valakinek a farkat, hogy palyara engedik öket es ennyiert...
süti beállítások módosítása