Messinek két éve van hátra?
2013. augusztus 13. írta: Tibi5000

Messinek két éve van hátra?

   Elnézést kérek a megtévesztő cím miatt, azaz Lionel Messi nem fog két év múlva meghalni, de valami változni fog az életében. - legalábbis a brazil válogatott szövetségi kapitánya, Luiz Felipe Scolari szerint. Szerinte még két évig a világ legjobb játékosa lesz, de azután át kell adnia, ezt a megtisztelő címet.

   A labdarúgás koronázatlan királya a legutóbbi négy évben, megszakítás nélkül Aranylabdás volt. A kapitány szerint ez két évig még így lesz, de aztán.   

   – Szerintem Messi még két évig a világ legjobbja lehet. Nem csak nagyon hasznos a csapata számára, mindenki láthatja, egyénileg mire képes. Egymaga el tud dönteni egy meccset a képességei alapján – fogalmazott a szakember, majd rátért honfitársára, a katalánokhoz igazolt Neymarra.

   – Most megmutathatja, mire képes és ugyanolyan csillogást várok tőle, mint Messitől. Az első éve leginkább arról fog szólni, hogy megszokja Spanyolországot és megtanulja a taktikai dolgokat. Brazíliában a stratégia nem annyira fontos a meccseken, szóval ez új lesz számára. Biztos vagyok benne, hogy képes lesz tanulni, a spanyol liga pedig egy jóval magasabb szint, mint Brazília – vélekedett Scolari.

   

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr835459047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása