Idő kell a Bayern edzőjének
2013. augusztus 11. írta: Tibi5000

Idő kell a Bayern edzőjének

   Matthias Sammer, a bajor csapat sportigazgatója megvédte Pep Guardiólát, aki a bajnokságban, győzelemmel indított új csapatával. Az igazgató elmondta, a kopaszodó tréner sem varázsló, időre van szüksége, hogy felvegye a német ritmust, és igazán kiismerje a játékosokat. 

   Pénteken játszották az első fordulót a csapatok, a Bayern, 3-1-re tudott diadalmaskodni, leírhatatlan nevű ellenfele ellen, (Mönchengladbach). Az idénynyitó jól sikerült, talán egy kissé feledtetni tudta ez a győzelem, a Dortmund ellen elveszített Szuperkupa-döntőt, ahol bizony, csúnyán kikaptak. A sportigazgató még hozzátette, nem szabad túl sokat várni a trénertől, legalábbis az első meccseken nem.

   – Jupp Heynckes sem nyert semmit a Bayern Münchennel az első idényében. Jupp hihetetlenül jó edző, kétség sem fér hozzá, de neki is időre volt szüksége. Most mindenki azt mondja, Pep Guardiolának nem kell idő az alkalmazkodáshoz, ezt pedig nem értem. Új edzőnk van, akinek idő kell ahhoz, hogy megismerkedjen a játékosokkal, a klubvezetéssel. Nem varázsló ő sem – mondta a korábbi kiváló játékos a Skynak.

   A bajor klub vasárnap játszik a magyar bajnok Győri ETO-val, egy felkészülési mérkőzés keretében. 

   

   A fejük, mint két tojás..

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr15455829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása