Neymar vérszegény!
2013. augusztus 04. írta: Tibi5000

Neymar vérszegény!

   Kezelések alatt áll a Brazil válogatott és a Barcelona sztárja, Neymar, ettől függetlenül tréningezhet. Ezt a hírt a katalán klub közölte ma, hogy a Konföderációs Kupa legjobbjának választott játékos vérszegény, azaz alacsony a vörösvértestszáma, aminek következménye lehet a fáradtság, gyengeség. Ez egy labdarúgónak különösen rossz lehet. Nemrég mandulaműtétje is volt a játékosnak, arról is írtam a blogon, és nagy eséllyel ezért vérszegény. 

   Amint már mondtuk, a sztár folyamatos kezelésekre jár, de szerencsére probléma egyenlőre még nem hat ki az edzésekre, így, vérszegénysége ellenére, részt vehet mindenben. A Barcelona, a Levante ellen fogja kezdeni a bajnokságot, a spanyol bajnokság 2013/14-es szezonban. 

   "Elkezdtem remegni, és az egész testemben fájdalmat éreztem" - mondta 2010-ben Wesley Sneijder, aki akkor vallotta be, vérszegény. Egy mérkőzés szünetébe érezte először a fájdalmakat, akkor még az Interben szerepelt. A meccs után kivizsgálták, és akkor állapították meg nála, bizony, vérszegény. 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr185445165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása