A Ferrari és Raikkönen?
2013. július 31. írta: Tibi5000

A Ferrari és Raikkönen?

   A német. Bild nevű lap szerint, a Ferrari még a Magyar nagydíj előtt megkeresték a finn pilótát, Kimi Raikkönent, és szerződést ajánlottak neki, 2014-re. De szintén a Magyar nagydíj közepette törtét a másik eset, hogy a versenyzőt Sebastian Vettel csapata is próbálja elcsábítani. Egy újabb pletyka, vagy igaz? Még senki sem tudja..

   Tegnap írtam egy cikket, miszerint Alonsó és a Ferrri összeveszett, és egymást szidalmazták, és ha igaz is a hír, Raikköen megkeresése még előző csütörtökön történt, tehát Alonsót ez nem érinti, nem őt fogják leváltani. Így már egyértelmű, hogy Felipe Massa helyére jön(???).

   A 33 éves versenyző menedzsere meglátogatta Christian Hornert is, a Red Bull csapatfőnökét, a Magyar nagydíj előtt, egy kevéssel. (Úgy tűnik, minden a Magyar nagydíjon történt..) A Bild szerint esetleg arról értesítette a Red Bull atyját", hogy Ők is megkeresték Raikkönent egy ajánlattal.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr395435281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása