Imádják a Magyar pályát!
2013. július 28. írta: Tibi5000

Imádják a Magyar pályát!

   Már kezdődött a 28.-dik magyar F1-es nagydíj, Mogyoródon. Arra gondoltam, most egy kis csokorba összegyűjthetném a magyar nagydíjról kapcsolatos híreket, információkat, amiből szerencsére van sok. Kimi Raikkönennek, azaz a Jégembernek semmiféle finn kapcsolata nincsen a mogyoródi nagydíjról, de a Hungaroring az egyik kedvenc pályája. De emellett Hamilton, a háromszoros világbajnok Vettel, és a Jégember csapattársa, Romain Grosjean is nagyon örül neki, hogy meghosszabbították a pálya szerződését. 

  Pontosabban 2021-ig írták alá a szerződést, tehát még jó sokszor láthatunk Forma 1-es futamot Magyarországon, a mogyoródi pályán. Mindenki örülnek neki, sokam hangot is adtak boldogságuknak. Raikkönen elmondta, nagyon szereti ezt a pályát, és, hogy kár lenne, ha nem hosszabbították volna meg a szerződést. 

   Lewis Hamilton is lelkesen beszélt a Magyar nagydíjról, aki az időmérő edzésen az első helyet szerezte meg. Még a legendás versenyző, Michael Schumacher rekordját is megdöntheti, ha sikerül negyedszerre is nyernie Magyarországon, mert háromszor más sikerült! Később még azt is megemlítette, hogy fővárosunk, Budapest is gyönyörű város. Jó ezeket hallani egy F1-es világbajnok szájából. :)

   Sebastian Vettelt is megkérdezte az Origo, aki ugyan még nem nyert a Magyar nagydíjon: " Azt hiszem, ezt a versenyt már 1986 óta megrendezik, tehát hagyomány, hogy a Forma-1 idelátogat" - mondta a háromszoros világbajnok német versenyző. 

   A végét pedig egy érdekességgel zárnám, ugyanis a tegnapi időmérő edzésen, váratlanul, két nőnél is beindultak a szülési fájdalmak, Ők a biztonsági emberek segítségével kijutottak a pályáról, és mihamarabb kórházba siettek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605429792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása