F1 csapatok - Sahara Force India F1
2013. július 21. írta: Tibi5000

F1 csapatok - Sahara Force India F1

   A csapatot 2008-ban alapították, a Spyker csapat utódjaként. Az első évad ugyan nem volt egy leányálom, ugyanis a csapat 0 ponttal zárt, természetesen utolsóként. A következő évben már 13 pontot szereztek, Adrian Sutil, Giancarlo Fisichella, és Vitantonio Liuzzi közreműködésével. Akkor a kilencedikek lettek.

   Paul di Resta lassan oszlopos tagja a csapatnak, 2011-óta az indiai csapat "szolgálatában" áll. A 2012-es évet tudhatják a legjobbnak, akkor 100, igen, 100 pont felett teljesítettek, ami nem kis dicsőség egy újonnan megalapított csapatnak. 

   A jelenlegi versenyzők: Adrian Sutil, és Paul di Resta. Minden F1, pontosabban a Sahara Force India rajongói emlékeznek a 2009-es belga nagydíjra, ahol a csapat a legjobb teljesítményét nyújtotta, Giancarlo Fisichella a második helyet autózta meg. 

Force India logo-1-.jpg

   Jelenleg 47 pontja van a csapatnak. (Következő: Caterham F1)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr955417542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása