Mancini álma..
2013. július 09. írta: Tibi5000

Mancini álma..

    A Mancester Cityből távozó Mancini minden álma, hogy egyszer szövetségi kapitányként is kipróbálja magát, de az is benne van a pakliban, hogy klubcsapattal folytatja pályafutását. Az edző beszédében még azt is elmondta, nagyon boldog, hogy ekkora sikereket ért el a Cityvel.

   A trénert azért tessékelték el a csapattól, mert gyengébbre sikerült az év, ráadásul a FA kupa döntőben is kikapott a Wigantól, pedig amíg az edzője volt a csapatnak, bajnokságot is nyertek. Így a 48 éves Mancicni most munka nélkül van, de szövetségi kapitányi szerepet is magára vállalna.

   – Van időm arra, hogy visszatérjek Olaszországba, még mindig fiatal vagyok. Az, hogy továbbra is külföldön maradok, vagy hogy egy válogatottat irányítok, szintén jó tapasztalat lenne a számomra. Összességében azonban boldoggá tesz, hogy kikapcsolódhatok. Évek óta dolgoztam már, és túl sok volt a nyomás – mondta Mancini a Sky Sports Italiának

   – Jó dolgokat értünk el azzal a csapattal, amely ötven éve nem nyert semmit sem. Három trófeát is sikerült elhódítanom, ezért nagyon boldoggá tesz, amit elértem – fogalmazott a tréner, aki a hírek szerint hazánkba látogathat, hogy megnézze a Honvédban futballozó fiát.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr155397133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása