Mourinho fiam, 1-es!
2013. május 18. írta: Tibi5000

Mourinho fiam, 1-es!

Biztosan megátkozta a pénteki napokat a portugál tréner, José Mourinho. Nem elég, hogy már a Bajnokok Ligája és a Bajnokság is elúszott, most a Király-Kupát is elvesztették. Hát, Mourinho megbukott!

„Sokéves karrieremben ez volt a legrosszabb szezonom. Egy döntő, egy elődöntő, egy második hely, egy Szuperkupa-győzelem. Ez a legrosszabb idényem". - mondta csalódottan az edző.

„Az nem normális, hogy három kapufánk is volt. Nekünk ezt a meccset meg kellett volna nyernünk a rendes játékidőben. 

Ugyanakkor volt két helyzetünk a hosszabbításban is, nem érdemeltünk vereséget. A futballban azonban minden feledésbe merül, és csak a győztesről szól, a győztes pedig az Atlético Madrid."

„Megbuktam ebben a szezonban. Az rendben volt, hogy az első idényben kupát nyertünk, a BL-ben elődöntőbe jutottunk, harcoltunk a bajnoki címért. A másodikat ugyancsak nem lehet kudarcnak tekinteni, hiszen elsők lettünk a bajnokságban és csak tizenegyesekkel veszítettünk a BL-elődöntőben. A harmadik idényemben azonban elmaradtak a sikerek. Amikor jönnek az eredmények, akkor az edzőnek van hitele, ám amint a dolgok rosszra fordulnak, az edző lesz a hibás. Ez a legrosszabb idényem, mert sohasem maradtam még címek nélkül, míg ezúttal igen, eltekintve a Szuperkupától, ami apró dicsőség" – ismételte önmagát Mourinho.

KIRÁLY-KUPA, DÖNTŐ
REAL MADRID–ATLÉTICO MADRID 1
–2 (1–1, 1–1, 1–2 – h.u.)
Madrid, Bernabéu Stadion, 84 000 néző. V: Carlos Clos Gómez
REAL MADRID: Diego López – Essien, Albiol, Sergio Ramos, F. Coentrao (Arbeloa, 91.) – Xabi Alonso, Khedira – Özil, Modric (Di María, 91.) C. Ronaldo – Benzema (Higuaín, 91.). Vezetőedző:José Mourinho.
A kispadon: Casillas (k.), Ricardo Carvalho, Callejón, Kaká
ATLÉTICO MADRID: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Koke (Raúl García, 113.), Mário Suárez, Gabi, Arda Turan (C. Rodríguez, 111.) – Diego Costa (Adrián, 105.), Falcao. Vezetőedző:Diego Simeone.
A kispadon: Asenjo (k.), Cata Díaz, O. Torres, Tiago
Gólszerző: C. Ronaldo 14., ill. Diego Costa 35., Miranda 98.
Kiállítva: 
C. Ronaldo (114.), ill. Gabi (120.)

Forrás: Nemzeti Sport Online)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr145305829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása