Újra itt a Honda!
2013. május 17. írta: Tibi5000

Újra itt a Honda!

A Honda hivatalos honlapjának közleményében jelentették ki: 2015-től ők is részesei lesznek a száguldó cirkusznak.

„Ismét létrejön a Formula–1 történetének egyik legnagyszerűbb partneri kapcsolata” – írja a McLaren. Talán igaza is van a McLarennek. A nyolcvanas években és a kilencvenes évek elején bizony a McLaren-Honda volt maga a legenda. 

A csapatnak, mármint a McLarennek majd V6-os, 1.6 literes turbómotorokat fog szállítani. Tocsigiben fogják elvégezni a fejlesztéseket is a motorokkal kapcsolatban.

„Büszkék vagyunk arra, hogy ismét együtt dolgozhatunk, és a következő tizennyolc hónapot annak szenteljük, hogy az első 2015-ös nagydíjra teljesen készen álljunk egy versenyképes autóval. A McLaren-Honda kapcsolat egyenértékű a Formula–1-es sikerrel, és ez az örökség nagy terhet rak a projektben dolgozó minden ember számára” – mondta a McLaren részéről Martin Whitmarsh.

„Hosszú és sikeres munkakapcsolatom van a Hondával. Első F1-es versenyem egy Honda-motoros autóban volt, 2006 és 2008 között hondás versenyző voltam, és első futamgyőzelmemet Magyarországon szintén egy Hondával értem el. Tökéletesen tisztában vagyok azzal, milyen szenvedéllyel viseltetik a gyár a Formula–1 iránt. A szabályváltozások tökéletes lehetőséget teremtenek a Honda visszatérésére” – így Jenson Button.

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr435305071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása